Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren:
kerst-header-harmonie

Mals, sappig en perfect gegrild vlees of vis: onmisbare ingrediënten voor een heerlijk en geslaagd kerstdiner. Bij Steakhouse de Harmonie hebben wij hiervan onze specialiteit gemaakt. Voor een waanzinnig kerstdiner bent u bij ons 

aan het juiste adres!


De overheerlijke vlees- en visgerechten zijn, in combinatie met ons sfeervolle en gezellige restaurant, dé plek bij uitstek om een prachtige Kerst te vieren. Met onze ‘best ribs in town’, een botermalse steak of gegrilde tonijn geniet het hele gezin ruimschoots van een prachtig Kerstdiner. 


Wij zijn dagelijks geopend vanaf 17.00 uur voor diner en kunt u lekker uw eigen diner samenstellen van de à la carte kaart voor een minimale besteding van €55,-. Wist u dat wij ook ná Kerst geopend zijn? In tegenstelling tot andere jaren blijft Hotels van Oranje ook na 27 december geopend, wij verwelkomen u graag!


Reserveringen voor onze restaurants zijn uitsluitend te maken via de afdeling Reserveringen (reservations@hotelsvanoranje.nl / 071-3676815)Disclaimer: Het gehele programma voor de kerstdagen is onder voorbehoud van wijzigingen als gevolg van mogelijk nieuwe en/of aangescherpte maatregelen omtrent COVID-19.

A Merry Grilling Christmas