Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren:
kest-header-restaurant-dutch

Voor een onvergetelijke Kerst vol culinaire, internationale gerechten met Hollandse ingrediënten bent u bij Restaurant DUTCH! aan het juiste adres.


Op kerstavond kunt u genieten van een 4-gangendiner bestaande uit echte DUTCH Classics! Mijmer onder het genot van een goed glas wijn over het bijzondere jaar, en over de mooie plannen voor het nieuwe jaar. Geniet van elkaars gezelschap en de warmte om u heen in dit sfeervolle restaurant. Wij maken deze toch al bijzondere avond graag net even iets specialer voor u.


Eerste en tweede kerstdag serveren wij u een speciaal Classic Christmas Candlelight Dinner. Alle gerechten worden bereid in onze open keuken, dus kijk live mee met hoeveel deskundigheid onze chef-kok Gijs Verbeek uw gerechten bereidt. Restaurant manager Friso Bouwmeester zorgt voor exclusieve, bijpassende wijnen om uw gerechten nóg specialer te maken en kijkt er, samen met zijn team, naar uit om van Kerst 2021 iets heel moois en bijzonders te maken.


Met de heerlijkste gerechten, de mooiste wijnen, de beste bediening en de oer-Hollandse gezelligheid is Kerstmis bij DUTCH! een geweldige belevenis! Geniet bij restaurant DUTCH! samen met uw familie en vrienden van een onbezorgde Kerst waarbij u nergens anders aan hoeft te denken!


Op 27 december zal restaurant DUTCH! gesloten zijn.


In tegenstelling tot andere jaren blijft Hotels van Oranje ook ná Kerst geopend, wij verwelkomen u graag!

Fine Dining, Dutch! hospitality

Kerstmenu's Restaurant DUTCH!

Menu Kerstavond diner

24 december


DUTCH! Classics

Drieluik; huis gerookte zalm | Eveleens paling | Hollandse garnaaltjes

****

Romige kreeftensoep | groene kruiden

****

Ossenhaas van Noordwijks weiderund | Stroganoff saus | seizoensgroenten

****

In glühwein gestoofde peertjes | Champagne sabayon | vanille ijs

Menu Kerstdiner

25 en 26 december


In eigen keuken gerookte zalm | kaviaar | kruidensla en crème fraîche | Boekweit blini's

****

Taartje van krab | luchtige aardappelmousseline | dragon | schaaldierencrème

****

Kabeljauw uit de oven | hazelnoot | aardpeer en paddenstoelen | bruine boter verrijkt met truffel

****

Schotse hertenrugfilet | winterse ratatouille | jus met port en vanille

****

Posset van passievrucht | ananas compote | kokosijs


New Year’s Eve Amuzediner

31 december


Gillardeau oester met schaaldieren gelei en haring-Kaviaar en In selderij gin gemarineerde zalm, selderij, komkommer yoghurt

***

Terrine van Ganzenlever| vijgencompote | brioche

en Crouton met pata negra | tomaten salsa

***

Romig kreeften soepje En Kabeljauwfilet | hazelnoot | bruine boter

***

Runderhaas | borettane uitjes | aardappel krokant

***

3 kazen geselecteerd door Peter den Elzen |notenbrood |vijgen compote

***

Champagne dessert


Reserveringen voor onze restaurants zijn uitsluitend te maken via de afdeling Reserveringen. (reservations@hotelsvanoranje.nl / 071-3676815)


Disclaimer: Het gehele programma voor de kerstdagen is onder voorbehoud van wijzigingen als gevolg van mogelijk nieuwe en/of aangescherpte maatregelen omtrent COVID-19.