headers-dutch

Voor een onvergetelijke Kerst vol culinaire, internationale gerechten met Hollandse ingrediënten bent u bij Restaurant DUTCH! aan het juiste adres.

Op Kerstavond kunt u genieten van ons Classic Christmas Diner en op 1e en 2e Kerstdag zal onze Chef-Kok, samen met zijn topteam, een geweldig 4- of 5-gangen Kerstdiner voor u bereiden.


Alle gerechten worden bereid in onze open keuken, waarmee wij u de mogelijkheid bieden te kunnen waarnemen, hoe passievol en met hoeveel deskundigheid onze Chef-Kok Gijs Verbeek uw gerechten bereidt. De vakkundige bediening zorgt hierbij voor exclusieve, bijpassende wijnen om uw gerechten nóg specialer te maken.


Op kerstavond kunt u dinner met het Classic Christmas Diner en eerste en tweede Kerstdag is een aangepast diner special ontworpen door onze Chef-Kok.


Met de heerlijkste gerechten, de mooiste wijnen, de beste bediening en de oer-Hollandse gezelligheid is Kerstmis bij DUTCH! een geweldige belevenis!


Geniet bij Restaurant DUTCH! samen met uw familie en vrienden van een onbezorgde Kerst waarbij u nergens anders aan hoeft te denken!


Boek het Kerstmenu op 24 decenber

Boek het Kerstmenu op 25 december

Boek het Kerstmenu op 26 december