header-cdg

Wegens enorme successen van voorgaande jaren organiseren de Hotels van Oranje dit jaar weer een sfeervol, spectaculair Christmas Dinner Gala.

Geniet van een avond vol met culinaire smaakexplosies, Champagne, de beste live artiesten en een geweldige Kerstsfeer. Kortom, een Kerstmis om nooit te vergeten.


Nadat u hartelijk bent ontvangen met een feestelijk glasChampagne en heerlijke amuses in onze Imperial Bar, is het tijd om samen met uw dierbaren van het geweldige vijfgangen Kerstdiner te genieten in onze Wintertuin. Deze zal worden omgetoverd tot een winter wonderland waar u muzikaal in de watten wordt gelegd door top-entertainers Frank Wilson en Petra Schreurs.


De onvergetelijke avond wordt helemaal compleet gemaakt met een dinerconcert van niemand minder dan René Froger! René is natuurlijk bekend als succesvolle zanger én oprichter van supergroep De Toppers. Samen met u zal hij zorgen voor een hele gezellige, swingende en warme Kerst.


Geniet optimaal van een avond vol met culinaire hoogtepunten, exclusieve bijpassende wijnen, feestelijke bubbels en een Grand Dessert. Waan uzelf in een sprookjesachtig winter-wonderland en geniet van de allerbeste live muziek.


Beleef het Christmas Dinner Gala bij de Hotels van Oranje en geniet van een Kerst om nooit te vergeten!


€ 285,- per persoon

Inclusief wijnarrangement, non-alcoholische drankjes, tafelwater en koffie.

Kinderen tot 12 jaar 50% korting