header-jitterbug

Vier de kerstdagen bij Beachclub O.!


Op 24 december 2019, kunt u bij onze Beachclub overdag à la carte lunchen en in de avond à la carte dineren. Tijdens het diner zal een van onze top dj’s live entertainment verzorgen. Wij adviseren u, gezien de kerstdrukte, om tijdig te reserveren.


Op 25 en 26 december 2019, kunt u bij onze Strandpaviljoen overdag à la carte lunchen en in de avond, uitsluitend op basis van reservering, een heerlijk samengesteld vijfgangenmenu komen dineren. Het aanvangstijdstip voor het diner is omstreeks 18.30 uur. Wij zullen u hartelijk verwelkomen met een heerlijk glas Taittinger Champagne en u begeleiden naar uw tafel. Eenmaal aan tafel zullen wij u adviseren over onze wijnkaart en u de suggestie doen om oesters, Pata Negra of een broodje met smeersels te bestellen. Tevens serveren wij u onze heerlijke amuse.


Gedurende de avond zullen wij aan al onze gasten tegelijkertijd dezelfde gang uitserveren. Hierdoor zullen alle gasten gezamenlijk aan het kerstdiner zitten en eventueel aansluitend op hetzelfde moment de dansvloer op kunnen gaan. Het volume van de muziek zal na het diner toenemen zodat de Beachclub omgetoverd wordt van dinergelegenheid naar een heuse dansgelegenheid. Onze top dj’s, saxofonist en onze percussionist zullen het live entertainment gedurende deze Jitterbug Christmas Editions voor hun rekening nemen.


Reserveer voor het Kerstdiner op 25 december

Reserveer voor het Kerstdiner op 26 december

Of bel 071-367 6815 om te reserveren